Ιατρικές Υπηρεσίες

Η πολυεπιστημονική ομάδα αποκατάστασης του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, αποτελούμενη από τον ιατρό αποκατάστασης, θεραπευτές (φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές), νοσηλευτές, ψυχολόγο, διατροφολόγο, κοινωνικό λειτουργό, αφού αξιολογήσει τον ασθενή, σχεδιάζει το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τους στόχους που έχουν καθορισθεί.

Η έμπειρη ιατρική ομάδα του Κέντρου μας, αποτελείται από ειδικούς ιατρούς φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης, ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, όπως νευρολόγο, νευροχειρουργό, ορθοπεδικό, ρευματολόγο, ειδικούς παθολόγους, εντατικολόγους, πνευμονολόγους, γαστρεντερολόγο, καρδιολόγο, ΩΡΛ και νευροουρολόγο. Εξετάζει τους ασθενείς σε καθημερινή βάση, παρακολουθεί την πορεία τους και αποφασίζει για την φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ιατροί υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του κέντρου καθ’ όλο το 24ωρο.

Εξωτερικοί συνεργάτες ιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι στη διάθεση των ασθενών του κέντρου όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Άμεση και δωρεάν μεταφορά των ασθενών μας από τον στόλο της ΑΝΙΜUS

Υποστηρίζουμε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

 

Διασφάλιση Ποιότητας